Dynalogic, bezorgen is moeilijk

Aangezien mijn telefoon abonement binnen afloopt, en ik een nieuwe nodig had, heb ik afgelopen woensdag via internet netjes een nieuw abonement afgesloten met telefoon. Niet heel bijzonder zou je denken, en hetzelfde geld voor de bezorging.

Vandaag zou dynalogic, het bedrijf dat de bezorging verzorgd voor de webwinkel, de telefoon af komen leveren. Netjes vanochtend een SMS gehad dat hij gebracht zou worden en netjes de hele dag minstens alleen, en een groot deel van de dag met zijn tweeen thuis geweest. Een uur nadat de tijd voorbij was die dynalogic gezegt had was er nog steeds niks binnen en ben ik maar eens gaan bellen naar de winkel. Zeggen ze simpel, dynalogic heeft het geprobeerd te bezorgen, maar er werd niet opgedaan nadat er gebeld was! Apart, aangezien ik de gehele dag thuis ben geweest. Hun konden er echter verder weinig aan doen, en dus werd ik doorgestuurd naar dynalogic. Hun zeggen simpelweg, de chaufeur zegt dat hij aangebeld heeft, en dus is het zo. Enige wat we kunnen doen is een nieuwe afspraak maken. Zucht.

Achteraf ging ik nog eens nadenken, aangezien dynalogic een tijd had gezegt dat ze gebeld hadden, en bedacht ik me dat er rond die tijd voor de deur langzaam een bestelauto was langsgereden, en deze 3 huizen verderop even heeft stilgestaan, zonder dat iemand uitstapten. Ik hoop serieus voor ze dat dat niet zo was, en bewijzen kan ik het niet, maar het doet ze niet goed. Ik hoop wel voor ze dat maandag het geheel netjes wordt afgeleverd, anders hebben ze toch wel een serieus probleem.

2 thoughts on “Dynalogic, bezorgen is moeilijk

  1. Vandaag iets soortgelijks meegemaakt en hiervoor een hele dag vrijgenomen.
    De dame die belde voor een nieuwe afspraak zei: “misschien zat u op het toilet”.

  2. Vandaag iets soortgelijks meegemakt. De dame die belde had zelfs de nerves om te zeggen dat ik misschien wel op het toilet zat toen de koerier aanbelde ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *