Een post hier weer

Ja,ik post hier maar weer eens.

Het is ondertussen een aantal maanden geleden dat ik hier voor het laaste gepost hebt.
Dit komt voornamelijk doordat de afgelopen maanden stage heb gelopen, hiermee ben ik nu klaar en afgelopen week heb ik officieel me MBO diploma behaald.
Nu tijd voor volgend jaar, vanaf september ga ik beginnen met een HBO opleiding. Voor mijzelf een erg grote stap.
Naaste deze op nieuwe school il ik voor mijzelf een aantal dingen gaan veranderen.

Wat betekent dit?
Best veel eigenlijk. Het komt er op neer dat ik ga stoppen met phpBB. Dit besluit heb ik eigenlijk al een paar maanden geleden genomen.
Waarom? Vrij simpel. Momenteel besteed ik ongeveer per week rond de 60 uur aan phpBB (op dagen dat ik fulltime werkten.), en nu ik vrij ben rond de 12 uur per dag. Dit betekent dus dat ik eigenlijk met niks anders bezig ben, en ik wil ook tijd voor andere dingen gaan doen.
Je zal me dus minder vaak op phpBB.com of phpBB.nl zien (Ik zal soms is langskomen), en ook niet meer als teammember later dit jaar. Momenteel doe ik al minder taken op phpBB.com, en later dit jaar stop ik compleet daarmee.

Verder ga ik volgende week naar de eerste phpBB meeting, londonvasion in London. Voor degene die nog niet geregistreerd hebben, het kan nog steeds. Er is nog plek zat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *