Klaar met school :)

Afgelopen donderdag was mijn laaste officiele dag op school, voor de presentatie van het project. Dit project was woensdag middag rond 2 uur nog niet werkend, en we hadden zelf de moet al opgegeven dat het echt zo gaan werken nog.

Maar als goed als we zijn uiteraard (Na die dagen daarvoor al een hoop uur besteed er aan te hebben :P) zijn we het nogmaals gaan proberen en hebben we het project toch nog werkend gekregen. DOordat de docent dacht dat het ook niet werkten was het voor iedereen een verassing tijdens de presentatie dat het uitendelijk toch nog werkten :P.

Doordat een docent daarna nog besloot dat ik een toets in moet halen (Van vorig jaar maart, hij had eerder gezegt dat ik die niet meer hoefde te maken :() moet ik nu dinsdag alsnog naar school om deze toets in te halen. Gelukkig mag ik er wel mijn aantekingen bij gebruiken :P.

Nu nog alleen even mijn stage afronden, en ik heb mijn MBO diploma na 4 snelle jaren eindelijk binnen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *