Eind vakantie alweer :(

En de vakantie is helaas alweer ten einde. Zoals ik aan begin van de vakantie schreef had ik genoeg te doen.
Helaas is er tijdens deze vakantie niet allemaal van gekomen wat ik helemaal wou.

De website voor tweehek is nog steeds niet geheel af, ook al is het CMS systeem ervoor nu haast af.

Het leren is zoals verwacht ook weinig van gekomen, wat moet je ook als je al jaren niets gedaan hebt, en nu opeens weer wat moet gaan doen? Ik zal wel moeten ben ik bang, want als ik geen voldoende voor dat vak haal, krijg ik eind dit schooljaar gewoon me diploma niet…

En ook het verslag ben ik niet veel verder mee gekomen. Maar hier kan ik gelukkig tijdens de aankomende lessen nog een hoop aan doen 😛

Dan vraag je je toch af wat ik wel gedaan heb?

Eigenlijk niet veel anders als normaal, een flink aantal MODs gevalideerd voor phpBB.com.

Tevens was ik afgelopen zaterdag te gast in phpBB weekly, waar ik met david (Highway Of Life) een discussie gehad heb over (Zoals te verwachten :P) MODs. De download is momenteel nog niet beschikbaar, maar ik zal een bericht posten wanneer deze beschikbaar is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *