Alweer een week voorbij

De afgelopen week heb ik eigenlijk weinig gedaan naast school. Dit komt voornamelijk omdat ik 3 dagen tot half 5 (En waarvan één daarna nog savonds extra wiskunde) op school zit.
Het enigste beetje nuttige wat ik gedaan heb is een interface board in elkaar gezet, zodat ik straks met me PC de verlichting in me kamer aan en uit ken zetten. Enige probleem is dat ik nog een serie 230 volt relais moet halen om de verlichting echt te schakelen :P.

Voor phpBB heb ik helaas geen tijd gehad haast. Het enige wat ik gedaan heb is mijn Ajax Shoutbox iets aangepast voor de volgende update, omdat HoL graag wat wijzigingen wou zien. Vanaf versie 0.0.7 zal de shoutbox verdeeld zijn over meerdere files ipv 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *